BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Apple’dan 2 yeni iphone<br/><br/>Washington - Teknoloji devi Apple, akıllı tel...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Apple’dan 2 yeni iphone

Washington - Teknoloji devi Apple, akıllı telefon ailesine iPhone 5S ve iPhone 5C adıyla 2 yeni model daha kattı.


Bugün 11 Eylül

Bugün, Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki en büyük terör saldırılarının yıldönümü. 11 Eylül 2001 tarihinde, iki uçak arka arkaya Dünya Ticaret Merkezi’nin en büyük binaları olan ikiz kulelere, bir başka uçak ise Pentagon’a çarpmış ve büyük yıkıma neden olmuştu. Saldırılarda 2 bin 974 kişi hayatını kaybetmişti.

11 Eylül kurbanları, Birleşik Devletler’de törenlerle anılacak.



Mehmet Öz kadın kılığında

Türk asıllı Amerikalı ünlü cerrah Mehmet Öz, kadın kılığına girdi.

ABD’nin en çok tanınan isimlerinden olan Dr. Öz, "The Dr. Oz Show" için peruk takıp, diz üstü bir etek ve kırmızı ceket giydi. Tırnakları da kırmızı renk ojeli olan Dr. Öz, oldukça şaşırttı. Bir ayakkabı dükkanında satıcı rolünü oynayan Mehmet Öz, kadınlara moda yerine konforu tercih etmeleri gerektiğine dair tavsiyeler verdi.



Çevik kuvvet milli maçı böyle izledi

Adana - Adana’da düzenlenen izinsiz gösteride görevli olan çevik kuvvet ekibi, milli takımın Romanya ile oynadığı maçı televizyondan izleyemeyince telefondan seyretti. Görevli oldukları cadde üzerinde milli maçı izleyen polisler, Burak Yılmaz’ın golünden sonra büyük bir sevinç yaşadı.

(İHA)