BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Doğu Perinçek'ten HDP’ye şok benzetme!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “HDP’yi meclise sokmak demek, canlı bombaları meclise sokmak demektir” dedi.

Abone ol

Vatan Partisi Antalya 1’inci Olağan Kurultayı, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımı ile Antalya’da bir otelde gerçekleştirildi.

Kurultaya, Doğu Perinçek’in yanı sıra davetliler ve partililer katıldı. Kurultayın açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Yalçın Armen, terör örgütü PKK ve IŞID’in birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, patlatılan bombalar ile Türk halkının korkutulmak istenildiğini ifade etti. Armen, terör örgütü PKK’ya karşı yapılan operasyonların zaferle sonuçlanacağını aktardı.

“HDP’Yİ MECLİSE SOKMAK DEMEK CANLI BOMBALARI MECLİSE SOKMAK DEMEKTİR”

Türkiye’nin PKK terör örgütü tarafından bölünmesine izin vermeyeceklerini aktaran Perinçek, verilen mücadeleyi desteklediklerini söyledi. 78 milyonun asker ve polisin yanında olduğunu ifade eden Perinçek, “HDP’yi meclise sokmak demek canlı bombaları meclise sokmak demektir. PKK’nın başarısı ile iktidarlık düşünenler bunda başarısız olacaklar. Amerika ile birlikte hükümet planı yapanlar yenilenecekler. Karamsarlığı bırakalım. Türkiye bu savaştan büyük bir kararla çıkacaktır Bu savaş aynı zamanda Türkiye’yi kendine getirecektir” dedi.