BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
HABER /  GÜNCEL

Doğu Perinçek Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü

Adalet yürüyüşünün yürüyüş olmaktan çıktığını söyleyen Doğu Perinçek, "CHP'nin bonzaisi Kılıçdaroğlu, CHP örgütünü HDP/PKK ile ittifaka hazırlıyor" iddiasında bulundu. İşte Doğu Perinçek'in Aydınlık'taki yazısı

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Aydınlık gazetesindeki yazısında HDP'lilerle kol kola yürüyen Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Perinçek, PKK'nın kullanım süresinin CHP sayesinde uzatıldığını yazdı.

Yürüyüşün CHP’nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapıldığını iddia eden Perinçek'e göre bu plan Washington-Tel Aviv patentli. Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını yerden yere vuran Perinçek,eleştirisine böyle devam ediyor:

"BU YÜRÜYÜŞ CHP'NİN BONZAİSİDİR"

"(...)CHP yönetimi ABD siyasetine sımsıkı bağlanmış gözüküyor. CHP’nin genel başkan adayı olarak adı geçenler de farklı değiller. CHP’de ayak oyunları dışında bir siyaset gözükmüyor, Türkiye’nin geleceğine yönelik bir görüşe, bir tartışmaya rastlanmıyor.

Hiçbir uyarı CHP yönetimini caydıramıyor. Tek sorunları, CHP tabanını HDP/PKK ile ittifaka nasıl ikna edecekler. Gerçi, 2015 yılından beri bu konuda hayli mesafe aldılar. HDP’yi Meclise sokarak AKP iktidarına son verme iddiası iki kez ağır yenilgiye uğradı. ABD’nin FETÖ eliyle tezgâhladığı 15 Temmuz Darbesi de yerle bir oldu. Ama ısrar devam ediyor.

Yenilgilere rağmen, CHP yönetiminin kazancı, CHP’nin HDP/PKK ittifakına alıştırılmasıdır. Yollar aşınmıyor ama CHP’deki vatanseverlik aşınıyor. CHP örgütlerine ve tabana bir tür uyuşturucu verilmektedir. Bu yürüyüş, CHP’nin bonzaisidir. Tarih böyle yazacaktır."