BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Doğu ekspres bilet fiyatları Ankara Kars kaç saat sürüyor?

Doğu ekspres bilet fiyatı nasıl alınır Doğu Ekspres hangi illere gidiyor İstanbul'dan Kars'a Doğu Ekspres bileti var mı merak ediliyor. Son günlerin gittikçe artan Doğu Ekspres ile ilgili detayları sizin için derledik. İşte Doğu Ekspres haritası.

Abone ol

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği Doğu Ekspres bileti son dönemin en çok gündeme gelen turizm olaylarından. Kars'a yoğun ilginin olduğu Doğu Ekspres bileti merak ediliyor. Gelin hep birlikte Doğu Ekspres'in detaylarına bakalım.

Ankara'dan başlayıp Kars'a kadar giden Doğu Ekspres bileti gündeme oturdu. Herkesin merak ettiği Doğu Ekspres bileti fiyatları ve gideceği iller merak ediliyor. Özellikle 18-25 yaş arası gençlerin günübirlik veya 2 günlük hafta sonu tatili için gittiği Kars, en çok ziyaret edilen yerlerden biri haline geldi. Foto- Tur düzenleyen çok sayıda grup da, Doğu Ekspresi ile Kars’a gitmeye başladı. Herkesin serüven olarak nitelendirdiği ve yaklaşık 25 saat süren Doğu Ekspres bilet fiyatları ne kadar?

DOĞU EKSPRES BİLET FİYATLARI Aldığınız bölüme göre değişiklik gösteren Doğu Ekspres bilet fiyatları 47 TL. TCDD'nin sitesine baktığınız zaman hemen online bilet alabiliyorsunuz. 

TALEP YOĞUNLU ARTIYOR Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ise talebin yoğunluğuna dikkat çekilerek, şöyle denildi: “Doğu Ekspresi’nin vagonlarına ait biletler bir ay öncesinden tüm vatandaşlarımıza açık bilet satış sistemi aracılığıyla satılmakta. Trenin mevcut vagonlarının dışında tur şirketleri ile yıllık plan ile vagon kiralaması yapılmakta, bu vagonlar fazladan ilave edilmekte, kiralama yapan tur şirketleri bilet satışının yanında otel yemek ve gezi paketi halinde hizmet vermekte ve buna göre fiyatlarını belirlemektedir. Yoğun talep nedeniyle Doğu Ekspresi bileti kısa bir sürede satılmaktadır. Trene ilave vagon verilerek talepler karşılanmaya çalışılmaktadır.” Bu arada 20 Aralık-15 Ocak arasında Doğu Ekspresi’nde her gün için 200 kişilik yer olduğu bildirildi.