BIST 10.339
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.462,81
HABER /  SAĞLIK

Doğal yollardan zayıflamaya hazırlanın

Zayıflamaya yardımcı besinlerin hepsini bildiğinize emin misiniz? Bu baharat ve bitkiler ile istediğiniz forma kavuşacaksınız

Abone ol

Maydanoz: Zengin bir C vitamini (Üç çorba kaşığı = 40 mg.), demir, potasyum ve magnezyum kaynağı

Biber: Stres nedeniyle artan yorgunlukla mücadelede etkili!

Tarçın: Her yemekte kullanmak için günde 1 gr. Glisemik endeksini uyarır ve dengeler. İçindeki polyophenol, birdenbire duyulan açlığı dizginler.

Zencefil: Besin dengenizin koçudur. Dolaşımı hızlandırır ve akıcı hale getirir, sindirimi kolaylaştırır.

Süper güçlendirici petek balı: Sinir sistemi için de faydalıdır. 1 gr. petek balı, 1 gr. asetikolin maddesi salgılanmasını sağlar. Bu bal miktarın azlığı, sinir uçlarından bırakılan kimyasal maddenin kaslar, hafıza ve duyumsal algılar üzerindeki olumlu etkisi düşünülürse oldukça şaşırtıcı öyle değil mi?

Çiçek balı: Çiçek tohumlarından elde edilen balın canlılığa olumlu etkisi var ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İdeal doz: Her gün bir kahve kaşığı tüketin.

Dinamizm katan jokerler: Etkisini uzun süre hissedeceğiniz dinamizme mi ihtiyacınız var? Öyleyse en zengin C vitamini kaynaklarına başvurun: Kızılcık, kuşburnu, kiraz gibi.

Ekpres kafein: Robusta çekirdeği, Arabica çekirdeğine göre iki kat daha fazla kafein içeriyor (Bir fincanda 150 gr, espresso'da ise 80 mg.), ayrıca 100 gr. potasyum içeriyor. Bir fincanla metabolizmanızda yüzde üç ila dört oranında hızlanma olacaktır.