BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL

Başbuğ'dan sürpriz parola ziyareti

Org. Başbuğ geçtiğimiz aylarda "parola" skandalının yaşandığı Balıkesir'de incelemelerde bulundu.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Balıkesir'e sürpriz bir ziyarette bulundu.Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerindeki askeri birlikleri ziyaret edip incelemelerde bulunan Orgeneral İlker Başbuğ'un temaslarının sürdüğü bildirildi.

Orgeneral Başbuğ'un geceyi, geçtiğimiz aylarda "parola" skandalının yaşandığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Erdek ilçesindeki Mayın Filo Komutanlığı'nda geçireceği öğrenildi. Orgeneral Başbuğ'un Balıkesir'e gerçekleştirdiği sürpriz ziyareti basına kapalı gerçekleşirken, Başbuğ'un yarın Ankara'ya dönmesi bekleniyor. Balıkesir'deki yetkili makamlar Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un Bandırma ve Erdek'te incelemelerde bulunmak üzere geldiğini doğrularken, Başbuğ'un bu ziyaretinin tamamen TSK bünyesinde olduğunu, resmi bir ziyaretinin söz konusu olmadığını belirttiler.

Bandırma'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı F-16 savaş uçaklarının bulunduğu 6. Ana Jet Üssü ile Erdek ilçesindeki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki Mayın Filo Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) gözbebeği olan sayılı askeri birlikler arasında yer alıyor.