BIST 10.188
DOLAR 32,35
EURO 34,91
ALTIN 2.398,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Doğal Yaşam Parkı rekor kırıyor

20 ayda, 1 milyon 250 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan İzmir Doğal Yaşam Parkı, geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında ziyaretçi rekoru kırdı.

Abone ol

Açılışından bu yana geçen 20 ayda, 1 milyon 250 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan İzmir Doğal Yaşam Parkı, geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında ziyaretçi rekoru kırdı.

Son iki ayda 200 bini aşkın ziyaretçinin gezdiği parkı, yılın ilk 5 ayında ziyaret edenlerin sayısı ise 300 bine yaklaştı.

Ziyaretçi sayısı sürekli artan İzmir Doğal Yaşam Parkı, sadece 1,5 yıllık mazisine rağmen, kentin simgeleri arasında sayılmaya başladı. Faaliyette bulunduğu 20 aylık süreçte parkı gezen ziyaretçilerin sayısı 1 milyon 250 bine ulaştı.

2010 yılı Ocak ayından Mayıs sonuna dek ağırlanan ziyaretçi sayısı ise yaklaşık 300 bin oldu. Nisan ayında 101 bin, Mayıs ayında 99 bin ziyaretçi parka giriş yaparken, sadece iki ayda yakalanan 200 bin ziyaretçi sayısı bu yılın rekoru oldu.

PARK ÇALIŞANLARINA İLETİŞİM EĞİTİMİ

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma kapsamında Doğal Yaşam Parkı çalışanlarına “İletişim Becerileri” eğitimi verildi. Personelin kendi aralarında ve ziyaretçilerle daha sağlıklı iletişim kurmaları amacıyla 2 gün süren “İletişim Becerileri Eğitimi”ne tüm personel katıldı. Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Serdar Bilecan tarafından çalışanlara iletişim, empati, üslup ve tarz konuları başta olmak üzere çeşitli konularda sunumlar yapıldı.