BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakırspor'da kader haftası

Diyarbakırspor Cumartesi günü Elazığ'da oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçında hedefini galibiyet olarak belirledi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor Cumartesi günü Elazığ'da oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçında hedefini galibiyet olarak belirledi.

Pazartesi Adana 5 Ocak stadında çok önemli bir maç kaybeden Diyarbakırspor'un bu maçta da iki önemli oyuncusu sakatlandı. Zafer'in elinin tarak kemiğinde kırık tespit edildi eli alçıya alındı. Sağlık ekipleri bu oyuncunun iki hafta forma giyemeyeceğini belirttiler. Uğur'un ise arka adalesin de yine yırtık olduğu belirtildi yapılan kontrolden sonra adalesinde ödem olduğu tespit edildi. Bu oyuncunun da yaklaşık bir ay forma giyemeyeceği öğrenildi.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirerek Bank Asya 1.Lig'de 3 puanla son sırada bulunan Diyarbakırspor kader haftası yaşıyor. Adanaspor yenilgisinden sonra ayrılma sinyali veren Teknik Direktör Suat Kaya'nın dün beklenen istifası gerçekleşmezken, yönetimin bu aşamada bu değişikliğe sıcak bakmadığı, bunun da yeni gelecek teknik adamın maliyetinden kaynaklandığı iddia edildi. Teknik heyet ve futbolcular arasında yaşanan huzursuzluktan dolayı bazı futbolculara ağır ceza verilmesi ve yolların yrılacağı söyleniyordu ancak bu durum da şimdilik askıya alındı.

Yeşil-kırmızılı takımda tüm gözler Tavşanlı Linyitspor maçına çevrilirken, kritik maçtan alınacak sonuç aylardır tepkilerin odağında olan yönetimin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular için da yolun sonu ya da devam anlamı taşıyabilir. Kötü bir sonuç alınması halinde yönetim, teknik heyet ve futbolcu düzeyinde şok kararlar çıkacağı iddia ediliyor.

KAFİLE CUMA GÜNÜ ELAZIĞ'A GİDECEK
Bu arada Diyarbakırspor, Atatürk Stadı bakımda olduğu için Cumartesi günü Elazığ'da oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki idmandan önce teknik direktör Suat Kaya, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak üst üste alınan kötü sonuçlar ve özellikle Adana'daki isteksiz mücadeleden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Diyarbakır'daki çalışmalarını bugün tamamlayacak olan Diyarbakırspor, Cuma günü Elazığ'a giderek son antrenmanını maçın oynanacağıElazığ Atatürk Stadı'nda yapacak.