BIST 9.968
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.426,10
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır Sur'da şiddetli çatışmalar

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmalar şiddetlendi.

Abone ol

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde geçtiğimiz gün başlayan çatışmalar bugün tekrar şiddetlendi. İlçe genelinde silah ve bomba sesleri yükselirken, esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Balıkçılarbaşı semtinde bulunun Dört Ayaklı Minare’yi ablukaya alan güvenlik güçleri, teröristlerle çatıştı. İlçede çatışmalar nedeniyle silah ve bomba sesleri yükseliyor. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, Gazi Caddesi’nin giriş ve çıkışı araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Elleri tetikte bekleyen özel harekat polisleri, şüpheli vatandaşları sorguya çekti.

Öte yandan, ilçede çıkan olaylar nedeniyle birçok esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonlar devam ediyor.

SUR'DAKİ ÇATIŞMALARDA 5 VATANDAŞ YARALANDI
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile YDG-H üyeleri arasında çıkan çatışmalarda 5 vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz günlerde başlayan çatışma, bugün sabah saatlerinde tekrar şiddetlendi. Sur ilçesindeki Balıkçılarbaşı semtinde şiddetlenen çatışmalar nedeni ile bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği operasyonlarda, 5 sivilin yaralandığı öğrenildi.
İlçede çatışmalar devam ediyor.