BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Diyarbakır Silvan 31 Mart seçim sonuçları 2019 Diyarbakır ilçeleri Silvan seçim sonucu

SİLVAN seçim sonuçları büyük merak konusu, Diyarbakır yerel seçim sonuçları açısından Silvan ilçesi seçim sonuçları önemli.

Abone ol

Silvan ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışanda kritik önemde. Diyarbakır Büyükşehir Belediye seçimlerinde HDP'den Adnan Selçuk Mızraklı, TKP'den Ahmet Kesen, DSP'den Ali Artun, Vatan Partisi'nden Bayram Yurtçiçek ve AK Parti'den Cumali Atilla yarışıyor. 

Silvan ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Silvan seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Diyarbakır genelinde olduğu gibi Silvan ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Silvan seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Diyarbakır Silvan yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Diyarbakır ilçeleri ve Silvan seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Silvan seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Diyarbakır Silvan Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Silvan Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Diyarbakır yerel seçim sonuçları :