BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır Millet Kıraathanesi açıldı ücretsiz ikramlar var

DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan Bilgi Evi alt katında açılan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Millet Kıraathanemiz, hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı" dedi.

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde daha önce Konukevi olarak kullanılan, sonra Bilgi Evi'ne dönüştürülen binanın alt katında açılan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti.

Yeni hizmete açılan Millet Kıraathanesi'nin kente yakışır bir şekilde oluşturulduğunu belirten Başkanvekili Atilla, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Millet Kıraathanemiz, hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı. Bu proje bilgili nesillerin oluşmasına katkı sunacak, kitap okuma oranı artacak. Halkımız kitap okurken bilgi alışverişinde bulunabilecek. Şehrimize değer katacak bir çalışma oldu" diye konuştu.

İlk Millet Kıraathanesi'ni Ofis semtinde oluşturduklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, ileriki dönemlerde Millet Kıraathaneleri'ni kentin farklı noktalarında açarak yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Ücretsiz ikramlar var
Atilla, "İçeriğinde dinlenme alanları ile kitap okuma bölümleri yer alan söz konusu mekanda ayrıca ücretsiz çeşitli ikramlar yapılıyor. Vatandaşlarla bir araya geldik. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledik" dedi.