BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.514,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan çağrı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Siirtspor maçı için taraftarlarından destek istedi.

Abone ol

Spor Toto 3.Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Siirtspor maçı için taraftarlarından destek istedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Basın sözcüsü Ekrem Yeşil, yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız ile Siirtspor arasında Spor Toto 3. Lig 3. Grup futbol müsabakası oynanacaktır. Ligin sekizinci haftasına denk gelen bu müsabaka, kulübümüz için bir çok nedenden dolayı büyük bir önem arz etmektedir.

Hepinizin malumu üzere ligin ilk dört haftasını galibiyet ile sonuçlandıran takımımız ondan sonraki iki maçını mağlubiyet ile tamamlamıştır.Geçen hafta deplasmandaki Kırıkkale spor maçından büyük bir şansızlık ve beceriksizlik sonucu berabere kalan ekibimiz için bu müsabaka tekrar bir yükseliş ve güven maçına dönüşmenin yanı sıra yine şuana kadar oynamış olduğu tüm müsabakalarda yenilmeyerek namaglup konumda bulunan rakibimizi mağlup ederek namaglup unvanına son verecek ekip olmak açısından da bizim için önemlidir.

Müsabakanın bir diğer önemli nedeni içinde bulunduğumuz grupta coğrafi olarak bize en yakın yer Siirt olması nedeniyle bu müsabaka aynı zamanda bir derbi müsabakası olacaktır.

Pazar günü oynanacak ve bir derbi havasında geçecek bu maçımıza Diyarbakır dan ve Diyarbakır dışından bir çok bize gönül vermiş taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Her zaman bizimle beraber olmuş ve desteklerini bizden esirgemeyen Diyarbakırlı sporseverleri özelikle bu müsabakada yanımızda görmek istiyoruz.İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ve şükranlarımızı iletiyoruz" dedi.