BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  GÜNCEL

Divriğililer 28. kez birarada!

28 yıldır İstanbul’da yaşayan Divriğililer ve onların dostları geleneksel hale gelen 'Divriği Pilav ve Kültür Şenliği' nde bir araya gelecekler.

Abone ol

Bundan 27 yıl (1984 yılında) önce, dayanışma ve birlikteliğin bir kültürel etkinlik haline de gelmesinin temelini atıyorlar dönemin dernek yöneticileri.

O tarih itibariyle kesintisiz her yıl yapılan etkinliğimiz bu yıl, 24 Haziran Pazar günü Sarıyer-Çayırbaşı Mehmet Akif Ersoy piknik alanında gerçekleştirilecek.

Her yıl birbirinden değerli sanatçıların sahne almasıyla gerçekleşen geleneksel şenlik, yine birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek. 

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILAR KATILACAK

Çeşitli şair –yazar ve aydınların da katılımıyla imza gününün de düzenlendiği, çeşitli standların açıldığı şenlikte bu yıl, Sabahat Akkiraz, Onur Akın, Grup Munzur, Onur Akın, Volkan Arslan, Zeynep Karababa, İbrahim Pala, DKD Müzik Grubu, DKD Tiyatro Grubu, DKD Halkoyunları ekibi, DKD Kadın Korusu sahne alacakl.

Çeşitli semtlerden ücretsiz otobüslerle sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul’un dört bir yanından Mehmet Akif Ersoy piknik alanına gelecek olan binlerce Divriğili ve onların dostları bir kez daha bu coşkuyu paylaşacaklar.