BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  GÜNCEL

Dişçide gasp dehşeti

Başkentte bir diş muayenehanesine pompalı tüfekle gelen şahıs, koli bandıyla bağlayarak etkisiz hale getirdiği diş hekimi ve yardımcısının k...

Abone ol

Başkentte bir diş muayenehanesine pompalı tüfekle gelen şahıs, koli bandıyla bağlayarak etkisiz hale getirdiği diş hekimi ve yardımcısının kredi kartı ve paralarını gasp etti.
Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Bahçelievler 4. Cadde 53 numaralı binanın girişinde bulunan dişçi muayenehanesine gelen bir kişi, diş kontrolü olmak istediğini söyledi. Bu sırada telefonunun lobide unuttuğunu söyleyen kimliği belirsiz kişi yanında getirdiği bavulda bulunan pompalı tüfeği alarak dişçi Pelin Ö.G. ile yardımcısını üzerlerinde bulunan para ve değerli eşyalarını vermeleri için tehdit etti. Dişçi ve yardımcısını koli bandı ile bağlayan saldırgan daha sonra kredi kartlarını ve 800 TL kadar parayı alarak olay yerinden ayrıldı. Saldırganın daha sonra Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan bir bankadan kredi kartları ile 2 bin 500 TL kadar para çektiği belirlendi. Saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı.
(İHA)