BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Diş hassasiyetine anında çözüm

Hassasiyete karşı kullandığınız diş macunlarının etki etmesi haftalar mı alıyor?

Abone ol

Dünyada ağız bakım kategorisinin lideri ve güvenilir markası Colgate, diş hassasiyetinin giderilmesinde atılım yaparak devrim niteliğindeki Pro-Argin™ teknolojsi ile ürettiği Colgate® Sensitive Pro-Relief™ Diş Macununu Türkiye pazarına sundu. Patenti Colgate’e ait Pro-Argin™ teknolojisi diş hassasiyetine anında ve kalıcı çözüm sağlıyor. 

Colgate, etkisi klinik olarak kanıtlanmış, diş hassasiyetine anında ve uzun süreli kalıcı çözüm sağlayan dünyadaki ilk ve tek diş macunu Colgate® Sensitive Pro-Relief™’i tüketicilerle buluşturuyor. Sıcak, soğuk, tatlı, ekşi yiyecek ve içeceklerle tetiklenen diş hassasiyeti, dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 57’sinde ve 20-49 yaş arası bireylerde görülüyor. Türkiye’de diş hassasiyeti görülme oranı yüzde 31 iken, 35-44 yaş arası bireylerde görülme oranı yüzde 38’lere çıkıyor. 

Diş hassasiyeti, dişeti çekilmesi ve diş minesi kaybına bağlı olarak dentin dokusunun açığa çıkması sonucunda meydana gelir. Dişeti çekilmesi yanlış diş fırçalama, yaşlanma ve dişeti problemleri sonucunda oluşurken; diş minesi kaybı gene yanlış diş fırçalama, asitli ve gazlı içeceklerin aşırı tüketimi, strese bağlı diş gıcırdatma gibi nedenlerle meydana gelmektedir. Bunların sonucunda ise dentin dokusu açığa çıkmakta ve diş minesinden dişin sinirlerine kadar giden dentin tübülleri vasıtasıyla hassasiyet algılanmaktadır.  

Colgate, Pro-Argin™ teknolojisiyle ürettiği yeni diş macunu Colgate Sensitive Pro-Relief™ ile diş hassasiyeti sorununu anında ve uzun süreli giderirken, bu alanda dünya çapında da bir çığır açıyor. Diş hassasiyetine yönelik mevcut diş macunları sadece hassasiyetin algılanmasını engellerken; Colgate® Sensitive Pro-Relief™ Diş Macunu, Pro-Argin teknolojisi sayesinde dentin tübüllerini tıkayarak; sıcak, soğuk ve hava geçişini engelleyerek diş hassasiyetini anında ve uzun süreli olarak rahatlatıyor.  
 
Colgate®  Sensitive Pro-Relief™ Diş Macunu hassasiyet olan bölgeye 1 dakika süre ile direkt olarak uygulandığında sinirleri sıcak ve soğuk duyulara karşı korumasız bırakan açık kanalları tıkayarak anında rahatlama sağlar. Günde 2 kere diş fırçalama ile rahatlamanın uzun süreli olduğu klinik araştırmalarla kanıtlanmıştır.  
 
Diş hassasiyetine çözüm için Mobil Klinik yollarda...

Colgate, diş hassasiyeti eğitimi konusunda büyük bir misyonu üstlenerek tüketicileri bu konuda daha fazla bilgilendirmek ve yeni Pro-Argin™ teknolojsi ile tanıştırmak amacıyla 20 Kasım tarihinde Mobil Klinikle yolllara çıkan Colgate 2010’da da Mobil Klinikle diş hassasiyeti hakkında bilgi vermeye devam edecek. Devrim niteliğindeki yeni ürününü büyük şehirlerdeki farklı lokasyonlarda tanıtarak diş hassasiyetine sunduğu çözümü uygulamalı olarak anlatacak.  

Yapılan bir Tüketici araştırması  gösteriyor ki; diş hassasiyetine sahip 10 kişiden 8’i  ürünü uygulamalarının ardından buzlu su içmelerine karşın anında rahatlama hissetti.    
 
...Bu kadar etkileyici bir sonuç  daha önce hiç  görmedim

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.Yıllardır diş hassasiyeti konusunu araştırmaktayım ve Yeni Colgate® Sensitive Pro-Relief™'in sonuçları kadar etkileyici bir sonuç daha önce hiç görmedim. Devrim niteliğindeki yeni formülü sayesinde, diş hassasiyetine sahip kişiler dişlerinde ağrı hissettikleri kısma bir dakika boyunca direkt olarak uyguladıklarında anında rahatlama hissediyorlar.

Ve klinik araştırmalar her gün fırçalandığında bu rahatlamanın uzun süreli olduğunu kanıtlıyor.

KONUYLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ