BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,07
HABER /  GÜNCEL

Direksiyonda canavar var

Başakşehir’de geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazası adeta “insanlık bitmiş” dedirtti

Abone ol

Dayısı ile birlikte alışverişten dönen 10 yaşındaki Sude’ye kırmızı ışıkta geçen otomobil çarptı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olay sonrası otomobil sürücüsü kaçarken, diğer araçlar da minik kızın dayısının tüm çabalarına rağmen durmayarak yoluna devam etti.

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Başakşehir Atatürk Bulvarı'nda yaşandı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayda 10 yaşındaki Sude Nurfer Sarıoğlu dayısı Erkan Özkulloğlu ile alışveriş sonrası evine dönmek üzere yola çıkıyor. Atatürk Bulvarı’nda yayalar için yeşil ışığın yanması ile yolun karşısına geçmeye çalışan ikili orta orta refüje geldiğinde 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Hamza H.'nin kullandığı aracın geldiğini fark ediyor.

KOPAN BACAĞI DİKİLDİ

Dayının uyarılarına rağmen hızını kesmeyen Hamza H, minik Sude’ye şiddetli bir şekilde çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle havalanan ve savrulan Sude, kanlar içinde yerde kalırken, sürücü ise kaçıyor. Korkunç kazaya tanık olan dayı Erkan Özkulloğlu ise çığlıklar atarak geçen araçları durdurmaya çalışıyor. Ancak araçların hiçbiri durmayarak olay yerinden adeta kaçarak uzaklaşıyor. Tesadüfen olay yerinden geçen bir ambulans Sude'nin şansı oluyor. Küçük kız, ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından alınarak hastaneye kaldırılıyor.

SÜRÜCÜ EHLİYEKSİZ ÇIKTI

 Kaza sonrası bacağı kopan Sude, ameliyat edildi. Bacağının kopan kısmı başarılı bir şeklide yerine dikilen Sude’nin tedavisi sürüyor. Kazanın ardından kaçan ehliyetsiz sürücü Hamza H., ise gözaltına alındı. Hamza H. ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.