BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Direksiyon başında uyuyunca

Konya'da Mustafa Selvi idaresindeki sebze yüklü kamyon, iddiaya göre sürücüsü direksiyon başında uyuyunca olanlar oldu.

Abone ol

KONYA'da Mustafa Selvi idaresindeki sebze yüklü kamyon, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu yol kenarında park halinde bulunan başka bir kamyona arkadan çarptı. Kazada Mustafa Selvi yönetimindeki kamyonda bulunan Fatih Teke araç içerisinde sıkıştı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Konya-Karaman karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Karaman'dan Konya istikametine gelen 70 DH 474 plakalı İsa Yılmaz(49) idaresindeki karton yüklü kamyon, market alışverişini görmek için yol kenarına park etti. Bu sırada aynı istikamete seyir halinde olan Mustafa Selvi(37) idaresindeki kamyon, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu park halinde olan kamyona arkadan çarptı.

Çarpma sonrası Mustafa Selvi yönetimindeki kamyonda bulunan Fatih Teke(24) araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine hemen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Fatih Teke, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ambulansa alınan Teke, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan iki sürücüde yara almadan kurtuldu. Kazanın şokunu atlatamayan İsa Yılmaz,"İhtiyaçlarımı görmek için park etmiştim. Arkadan gelip çarptı" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.