BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,87
ALTIN 2.479,81
HABER /  GÜNCEL

Dilek Doğan canlı bomba mı? Aileden flaş açıklama!

Terör operasyonunda polis tarafından göğsünden vurulduğu iddia edilen ve tedavisi devam eden Dilek Doğan'ın ailesinden çarpıcı açıklamalar geldi.

Abone ol

Sarıyer Küçük Armutlu'da düzenlenen terör operasyonunda göğsünden vurularak ağır yaralanan Dilek Doğan'ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren baba Metin Doğan, “Biz kızımızın bugün uyandırılacağı ümidiyle geldik. Ama sabah bize verilen bilgi beyninde ödem oluşmuş. Ölüm tehlikesi var" diye konuştu. 

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yapılan terör operasyonu sırasında göğsünden vurularak yaralanan Dilek Doğan'ın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

BABA METİN DOĞAN: KIZIMIN ÖLÜM TEHLİKESİ VAR

Kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi veren baba Metin Doğan, “Doktorlar bugün uyandırılacağını söyledi. Bugün umutla hastaneye geldik. Ancak sabahleyin bize beyninde ödem oluştuğu bilgisini verdiler. Beynin çalışmama ihtimali var. Ben yanına girdim. Eline, ayağına dokundum. Hiçbir karşılık vermedi. Şu an ölüm tehlikesi var. Yaşam mücadelesi veriyor ama yaşayacak durumda değil. Yaşayacak diyorlar. İnşallah kızımız yaşar" dedi. Dilek Doğan'ın amcası Hasan Doğan da, “Ben bu sabah yeğenimi yoğun bakımda gördüm. Makinelere bağlı olarak yatıyor" dedi. Amca, "Bilinci açık mı, size tepki verdi mi?" sorusuna, “İşaret vermiyor. Sadece nefes alıp veriyor" yanıtını verdi. 

“KIZ KARDEŞİM CANLI BOMBA DEĞİL"

Ağabey Emrah Doğan ise “Kız kardeşim onların iddia ettiği gibi canlı bomba değildir. Bizim her zaman umudumuz var. Kız kardeşim kim ne derse desin ölmeyecek. Direnerek kazanacaktır. Dört gündür direniyor. Kız kardeşim buradan sağ salim çıkacaktır. Umudumuz var" diye konuştu.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK

Hastane önünde yapılan basın açıklaması sonrası oturma eylemine geçen bir grup ise polis tarafından uyarıldı. Eylemciler ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Bu sırada, Dilek Doğan'ın annesi de polislere tepki gösterdi. Polis ekipleri oturma eyleminin sonlandırılacağı sözü üzerine hastane önünden ayrıldı.