BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,91
ALTIN 2.386,65
HABER /  GÜNCEL

Dilan'ın avukatı bakın nasıl görüntülendi

1 Mayıs'ta başından gaz bombası ile yaralanan Dilan'ın avukatının polise taş attığı iddia edildi

Abone ol

1 Mayıs etkinliklerinde polisin attığı gaz bombası ile başından yaralanan Dilan Alp’in avukatlarından Umut Alkaç’ın polise sapanla taş attığı iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı.

ekran-resmi-2013-05-10,-08.48.59.png

Tarlabaşı’ndaki olaylar sırasında başından yaralanarak kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatın ardından Bahçelievler’de özel bir hastaneye sevk edilen lise öğrencisi Dilan Alp’in avukatlarından Umut Alkaç’ın polise sapanla taş attığı iddia edildi. 

ekran-resmi-2013-05-10,-08.49.05.png

VALİ MUTLU'NUN SÖZLERİNİ ŞAŞKINLIKLA KARŞILAŞMIŞTI

İddia edilen görüntülerde, 1 Mayıs etkinliklerinde polisin attığı gaz bombası ile başından yaralanan Dilan Alp’in avukatlığını üstlenen Umut Alkaç’ın sokak aralarında yüzü kırmızı bir bezle kapalı bir şekilde polise sapanla taş atarken görülüyor. Vali Mutlu’nun Dilan Alp ile ilgili açıklamalarını şaşkınlık içerisinde karşıladıklarını söyleyen aile avukatı Umut Alkaç, Dilan’ın elinde bulunan şeyin molotofkokteyli değil, üzüm sirkesi olduğunu iddia etmişti.

VALİ MUTLU'NUN DİLAN ALP AÇIKLAMASI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, olaylı 1 Mayıs kutlamaları açıklama yaptı. Vali Mutlu başına gaz bombası isabet eden lise öğrencisi Dilan ile ilgili bakın ne söyledi

vali_mutludan_soke_eden_dilan_aciklamasi_h8981.jpg