BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Hafta sonu yağış geliyor

Hafta sonu planı yapmadıysanız önce hava durumuna bir göz atın

Abone ol

Kuzey ve iç bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının hafta sonundan itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak 4 ila 8 derece azalacağı ve önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

01.06.2013 Cumartesi günü; Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Tokat), Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas, Bitlis, Bingöl, Muş, Kastamonu'nun doğusu ve Sinop'un iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

02.06.2013 Pazar günü; Marmara, Kuzey Ege (İzmir, Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli-Çardak), Batı Karadeniz, Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Isparta, Burdur, Antalya'nın iç kesimleri) ile akşam saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya'nın kuzeybatısı) ve Orta Karadeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Bursa, Bilecik, Balıkesir'in doğusu, Eskişehir'in kuzey çevreleri, Sakarya'nın güneyi, Bolu, Karabük, Çankırı ve Kastamonu çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların önümüzdeki hafta boyunca özellikle kuzey kesimlerde aralıklarla etkili olmaya devam etmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve batısında, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. .

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Gümüşhane ve Bayburt ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin (Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-05-31,-10.43.31.png

ekran-resmi-2013-05-31,-10.43.40.png

ekran-resmi-2013-05-31,-10.43.44.png