BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli'nin dili sürçerse...

AK Parti'ye Anavatan Partisi diye seslendi, televizyonun kanalını değiştirmeye yarayan 'kumanda'nın adını da bir an telaffuz edemedi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'daki ziyaretinin ilk gününde 4 ilçe 3 de belde gezdi. Bahçeli, son ziyaret yerinde halka hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'ye Anavatan Partisi diye seslendi, televizyonun kanalını değiştirmeye yarayan "kumanda"nın adını da bir an telaffuz edemedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2 gün sürecek Afyonkarahisar ziyaretinin ilk gününde 4 ilçe ve 3 belde gezerek buralarda seçim otobüsünün üzerinde ve hazırlanan platformda halka hitaben konuşmalar yaptı. MHP lideri Bahçeli, son ziyaret noktası olan Susuz beldesinde yaptığı konuşmada, yorgunluğunu hissettirdi. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, yine hükümete yüklendi. Bahçeli, "Ne olursa olsun demokrasi içerisinde sorunlarımızın çözüm yolunu bulmalıyız. Darbelerle, ara rejimlerle bu ülkenin ileri gitmesinin mümkün olmadığını, hatta ve hatta sorunların çözümünü bir yana bırakıp daha da çözümsüzlüğe itildiğini hep beraber görüyoruz. Onun için demokrasi içerisinde çözüm yolu bulmalıyız" dedi.

Bahçeli bu sırada yorgunluğun da verdiği dil sürçmesi ile AK Parti'ye Anavatan Partisi diye seslendi. Bahçeli, "AK Parti'nin iki de bir yönetimdeki beceriksizliğini bu cümleler içerisinden kendisi için faydalı ve örtülü bulduğu içindir ki, 'Beni millet getirdi' diyor ve milletin üzerine beceriksizliğini yıkmaya çalışıyor" diye konuştu. "Bu millet sizi iktidar yaptığı gibi götürmesini de bilir" şeklinde konuşan Bahçeli, bugünkü şartlarda da artık bunların gitmesi gerektiğini söyleyerek, iktidarın tükendiğini, yorgun olduğunu ve yapacağı bir şey kalmadığını savundu.

"NEYSE ONUN ADI, ONUNLA KANAL DEĞİŞTİRİP DURUYORSUNUZ"

Televizyondaki dizilerin kimisinin 13 hafta kimisinin ise 1 yıl devam ettiğini anımsatan Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan dizisinin 8 yıldan beri devam ettiğini" söyledi. Bahçeli, "Buna artık dur demek lazım, son vermek lazım. Millet yorgun, bıkmış" dedi. Televizyona her bakıldığında ekranda Recep Tayyip Erdoğan'ın göründüğünü iddia eden Bahçeli, vatandaşların 'Yeter artık usandık' diyerek kanal değiştirdiğini kaydetti. Bahçeli, kanalı değiştirmek için kullanılan kumandanın ismini ise telaffuz edemedi.

Bahçeli, "Kanalı değiştirmek istiyorsun, eline de şeyi alıp neyse onun adı, onunla kanal değiştirip duruyorsunuz. Hangi kanalı açsanız yine Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor, o zaman diyorsunuz ki kapat şu televizyonu ."

Bahçeli, Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında akşam da partililerle İkbal Termal Otel'de yemekte bir araya gelecek. Bahçeli, burada da bir konuşma yapacak.