BIST 9.544
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.489,57
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli muhabiri böyle azarladı

Partisinin grup toplantısının ardından soruları yanıtlayan Bahçeli, kendisine soru soran muhabiri böyle azarladı

Abone ol

Partisinin grup toplantısının ardından soruları yanıtlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, kendisine Ak Partili vekilin sözlerini soran muhabire "Bu soruyu nasıl soruyorsun sen" diye azarladı

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'na yüklenen Devlet Bahçeli, Davutoğlu’nun Kürtçe ile Türkçe’yi aynı kefeye koyduğunu savundu ve bunu “yozlaşma” olarak yorumladı.

Davutoğlu’nun Kürtçe merakını “Milletimizin arasına nifak sokma eseri” olarak niteleyen Bahçeli, “Türk milletinin dili Türkçedir. Bu gerçek değişmeyecek, değiştirilemeyecektir. Kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. Hükümetin çiftçiyi mağdur ettiğini söyleyen Bahçeli, çiftçilere de seslenerek, “Sana duyarsız kalan, seni önemsemeyen, seni ciddiye ve dikkate almayan AKP’ye hâlâ oy verecek misin? 17-25 Aralık operasyonlarının darbe girişimi olmadığını öne süren Bahçeli, 4 eski bakanın Meclis’te aklansa da milletin vidanın da aklanmadığını da savundu.

MUHABİRİ AZARLADI

MHP lideri Devlet Bahçeli AK Partili vekil İbrahim Korkmaz'ın kendisi için söylediği ağır sözleri hatırlatan muhabire kızdı.: "O bizim muhatabımız değil. Bu soruyu nasıl soruyorsun sen. Onu adam yerine mi koyuyorsun?" dedi.