BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
HABER /  SPOR

Dev maçta Higuain çıldırdı Juve kazandı

İtalya'da dev kapışmada Juventus, Milan'ı 2-0 yenerken Higuain oyundan atıldıktan sonra çılgına döndü.

Abone ol

İtalya Serie A'nın 12. haftasında lider Juventus, üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Milan'ın konuğu oldu. San Siro'da oynanan dev mücadele nefesleri keserken kazanan 2-0 ile Juventus oldu.

Cristiano Ronaldo, ezeli rekabette ilk kez forma giyerken Milan kalesini de boş geçmedi.Portekizli süperstar, Serie A'da oynadığı son 9 maçın tamamında skora doğrudan etki etmiş oldu. Juventus'un diğer golü ise Mandzukic'den geldi.

HAKAN 11'DE BAŞLADI
Mücadeleye ilk 11’de başlayan Hakan Çalhanoğlu, 74 dakika sahada kaldı.Bu sonucun ardından lider Juventus nağmağlup ünvanını korudu ve 34 puana yükseldi. Eski günlerini mumla arayan Milan ise 21 puan ile 5. sırada kaldı.

PENALTIYI KAÇIRDI
Higuain, 41. dakikada kazanılan penaltıyı Szczesny'ye nişanladı. Arjantinli golcü 83. dakikada sarı kart gördükten sonra ise küçük çaplı bir cinnet geçirdi. Yaptığı faul sonrası sarı kart gören Higuain, hakem Paolo Mazzoleni ile yaşadığı diyalogun ardından direk kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

OYUNDAN ATILDI ÇILDIRDI
Birkaç saniye içinde kırmızı kart görerek oyundan atılan Higuain adeta çıldırdı. Olay anında yanına gelen Cristiano ile de tartışan Higuain'i Milanlı futbolcular sakinleştirmekte güçlük çekti.