BIST 9.538
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.486,27
HABER /  SPOR

Dev derbi öncesi dostluk mesajları

F.Bahçe ve G.Saraylı bazı futbolcular derbi maç öncesi bir mağazanın açılışına katıldı ve dostluk mesajları verdi.

Abone ol

Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular, hafta sonu Turkcell Süper Lig'de yapacakları derbi maçı öncesi, eski milli futbolcu Saffet Akyüz'ün mağazasının açılışında biraraya geldi.

Mağazanın açılışına Fenerbahçe'den Semih, Emre, Burak, Galatasaray'dan da Ümit Karan, Arda ve Sabri katıldı.

Basın mensuplarının derbiyle ilgili sorularını yanıtlayan Arda ve Emre, centilmence bir maç olması temennisinde bulundu.

ARDA: CENTİLMENCE GEÇECEKTİR
Galatasaraylı Arda, futbolcular olarak maçın keyfini çıkarmaya çalışacaklarını söyledi. Genç futbolcu, ''100 yıldır bu derbi oynanıyor. Sahada futbolcular centilmence mücadele edecektir. Sakatsız ve cezasız bir maç olsun. Bu maçı kazanan tabii ki avantaj elde eder ama şampiyonluk yarışından kimse kopmaz. Henüz geride kalan 7 maç olacak'' diye konuştu.

EMRE: SAHA DIŞINDA HEPİMİZ ARKADAŞIZ
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ise, önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, kaybeden tarafın şampiyonluk yarışında önemli yara alacağını vurguladı.

Emre, ''Galatasaray ile puanlarımız aynı. Kazanan avantaj sağlayacak. Ben sahada futbolcuların centilmence mücadele edeceğine inanıyorum. Biz futbolcular ekmek parası için mücadele ediyoruz. Saha dışında da çok iyi arkadaşlarız. Ben de şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum ve Fenerbahçe'nin menfaati için elimden geleni yapacağım'' şeklinde konuştu.