BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06
HABER /  GÜNCEL

Derik'teki çatışmada 7 PKK'lı öldürüldü

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Derik'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor. Mardin Valiliği, operasyonlarda şu ana kadar 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Abone ol

Mardin'de sokağa çıkma yasağı ilan edilen Derik ilçesinde, güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasındaki çatışmalar sürüyor. Valilik, hendekler ve barikatların kaldırılması için yürütülen operasyonlarda şu ana kadar 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Derik'te terör örgütü PKK'nın açtığı hendekler ve kurulan barikatların kaldırılması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarda, bazı mahallelerde yer yer çatışmalar yaşanıyor.

VALİLİK AÇIKLADI: 7 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Yürütülen operasyonlarla ilgili açıklama yapan Mardin Valiliği, PKK'lıların saldırılarıyla başlayan çatışmalarda bir askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı belirtildi. Yaralı askerin tedavisi sürerken, operasyonlarda 7 PKK'lının da etkisiz hale getirildiği açıklandı. Bu arada Valilik, vatandaşlardan sokağa çıkma yasağına kesinlikle uyulmasını istedi.