BIST 10.009
DOLAR 32,33
EURO 34,73
ALTIN 2.436,19
HABER /  GÜNCEL

Dere kenarı cephanelik gibi

Bir poşet içerisinde bırakılan bir poşet içerisinde çoğunluğu G-3 olmak üzere yaklaşık 40 adet mermi, el bombası pimi ve astsubay rütbeleri bulundu.

Abone ol

Kağıthane'de bulunan Cendere kenarına bir poşet içerisinde bırakılan bir poşet içerisinde çoğunluğu G-3 olmak üzere yaklaşık 40 adet mermi, el bombası pimi ve astsubay rütbeleri bulundu. Belediye temizlik işçileri tarafından bulunan askeri malzemeler, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Cendere'nin Kağıthane Belediye binasının bulunduğu mevkiinde temizlik çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Kıyı Temizleme ekibi, dere kenarında bir poşet buldu. Poşeti açan temizlik ekipleri, içerisindeki mermi ve benzeri askeri malzemeleri görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, poşete dokunmayarak bomba imha ve olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Bomba uzmanı ekipler, poşetin içerisinde herhangi bir bomba veya düzeneğe rastlamadı. Olay yeri inceleme ekipleri de, poşeti inceledi. İnceleme sonucunda poşetin içerisinden; çoğunluğu G-3 olmak üzere yaklaşık 40 adet mermi, el bombası pimleri ve astsubay üst çavuş rütbeleri çıktı.