BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Derbide Sabri ve Necip şoku

Beşiktaş maçında sol diz iç yan bağları kopan Sabri iki ay sahalarda yok!

Abone ol

Derbide ikişer puan kaybeden ezeli rakipler iki de sakat verdi. Diz iç bağlarında kopuk belirlenen Sabri 2 ay, kaval kemiğinin üzeri yarılan ve ameliyat olan Necip 3 hafta yok

Cim-Bom'da Sabri Sarıoğlu, Kartal'da ise Necip Uysal ciddi şekilde sakatlandı. Teknik Direktör Fatih Terim'in ikinci yarının başında Ayhan ile değiştirdiği Sabri sadece 9 dakika sahada kaldı. İsmail Köybaşı ile girdiği ikili mücadele sırasında sol dizinden sakatlanan Sabri oyunu terk etti. Sol diz iç bağlarında kopma belirlenen sarı-kırmızılı futbolcunun 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ameliyat edilmeyecek olan Sabri ligin ilk yarısını kapattı.

Beşiktaş'ta 60. dakikada oyuna alınan Necip ise 66'da şanssız bir sakatlık yaşadı. Kaval kemiğinin üzerine Ujfalusi'nin krampon darbesi gelen siyah-beyazlı futbolcunun ayağında açılma meydana geldi. Hastaneye götürülen Necip ameliyata alındı.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Prof.Dr. Mete Düren, "Darbe nedeniyle Necip'in cilt altı adalesinde yaklaşık 10 santimetre boyunda, 5 santimetre derinliğinde bir yarılma meydana gelmiştir. Bu yarık, ameliyatla dikildi. Yaptığımız tetkiklerde kemikte bir soruna rastlamadık. Necip Uysal yaklaşık 2-3 hafta forma giyemeyecek" dedi.

NECİP AMELİYAT EDİLDİ

Beşiktaş’ın Galatasaray ile yaptığı derbide  sakatlanan Necip Uysal, ameliyat edildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Veli Kavlak’ın yerine oyuna dahil olan ancak bir pozisyonda Ujfaluji’nin müdahalesiyle sağ ayak kaval kemiğinden sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı futbolcu, Fiyapı İnönü Stadı’ndan hastaneye götürüldü.
        

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, genç oyuncunun kaval kemiğinde 10 santimetre uzunluğunda 5 santimetre derinliğinde bir yarılma oluştuğunu belirterek, "Necip şu an ameliyat ediliyor. Daha sonra tomografisi çekilecek. Bacağında kırıklar da olabilir. Sakatlığının düzelmesi birkaç ayı bulabilir"  dedi.