BIST 10.259
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.392,75
HABER /  SPOR

Derbi belgesel oluyor

İrlandalı TV kanalı, derbi maçın belgesilini çekmek için İstanbul'a geldi.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u yarı finalde eleyerek finale yükselen Fenerbahçe, 22 Nisan Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı Turkcell Süper Ligi'ndeki derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de oynayan oyuncular kısa bir süre yenileme çalışması yapıp tesislere girerken, as takımdaki oyuncuların ağırlıkta olduğu diğer futbolcular ise koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçlar yaptı.

Sarı-lacivertlilerin bugünkü idmanına dünkü maçta ayağına darbe alan Kemal katılmazken, Anelka, Mehmet ve Serkan ise

Bu arada lisans sorunu çözümlenen ve dünkü maçta forma giyen Deniz Barış'ın, bugünkü idmanda moralinin yüksek olduğu gözlendi. Deniz, yenileme idmanı sırasında oğlu Tolga ile birlikte top oynadı.

-İRLANDA TELEVİZYONUNDAN DERBİ BELGESELİ-

İrlanda Cumhuriyeti'nde yayın yapan RTE Televizyonunun yetkilileri, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçın belgeselini çekmek üzere İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe antrenmanını görüntüleyen ekip, daha sonra teknik direktör Daum ve kaleci Rüştü ile röportaj yaptı.

İrlanda televizyonu yetkilileri, Avrupa'da Barcelona-Real Madrid, Lazio-Roma, Ajax-Feyenoord ve Olympiakos-Panathinaikos derbi maçlarının da belgesellerini yaptıklarını, Türkiye'de de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında hafta sonunda yapılacak derbi öncesi belgesel çekmek için Türkiye'ye geldiklerini söylediler. Belgeselin sunuculuğunu İngiliz komedyen Ardal O'Harlon'un yapacağı bildirildi.

-İDMANLAR MEDYAYA KAPATILDI-

Fenerbahçe antrenmanları maç gününe kadar medya mensuplarına kapatıldı.
Sarı-lacivertliler, yarın akşam ve cuma günü gerçekleştirecekleri çalışmaları basına kapalı yapacaklar.