BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  SPOR

Denizliyi fena benzetmişler

Mustafa Denizli öyle bir dayak yemiş ki bu tam 40 dakika sürmüş. Denizli bu dayağı anlatırken bile çok duygusallaştı!

Abone ol Beşiktaş'ın hocası Denizli, lisede devamsızlıklar nedeniyle sürekli okulda kaldığını belirterek, "Öğrenim hayatım boyunca bir kez dayak yedim, o da futbol oynadığım içindi ve tam 40 dakika sürdü" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, futbolun çizgisinin sürekli yukarı doğru tırmandığını, ancak futbolu oluşturan unsurların aşağıya doğru indiğini söyledi. TSYD 46. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'nde konuşan Denizli, "Genç bir futbolcu olarak sahaya çıktığım zaman Alsancak Stadı'nın tribünleri rengarenkti. Bu tribünlerin büyük bir kısmı bayanlardan ve çoğunluğu kravatlı erkek izleyicilerden oluşurdu. Eski fotoğraflara bakmak lazım, futbolu kimler izliyordu” diye konuştu.

SPORCULAR OKUMALI

Eğitimli sporcu yetiştirmediklerini belirten Denizli, "Çocuk spor yaparken okuluna da devam etmeli. Sporcu çocuklar için bir kontenjan olmalı. Ben lisede sınıfı sadece okulun yönetimi toplanınca geçebiliyordum. Milli maçlar ve kamplar benim sınıfta kalmama yetiyordu. Öğrenim hayatımda bir kere dayak yedim ve 40 dakika sürdü, onu da futbol oynadığım için yedim" dedi.