BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  SPOR

Denizlinin takımı 2. oldu

Denizli'nin çalıştırdığı İran Birinci Futbol Ligi takımlarından Pas, ligi 2. sırada tamamladı.

Abone ol

Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı İran Birinci Futbol Ligi takımlarından Pas, ligi 2. sırada tamamladı.

Ligin son haftasında başkent Tahran ekiplerinden Saba-Batri ile karşılaşan Pas, maçın 4. dakikasında 1-0 yenik duruma düşmesine karşınorta alan oyuncusu Meysemi Menii'nin 3 golü ve Kiyanuş Rahmeti'nin bulduğu tek golle 4-1 öne geçti.

Saba-Batri'nin son golünü milli futbolcu ve kaptan Ali Dai kaydetti. Ligdeki son maçında rakibini 4-2 yenen Pas, şampiyonluk için zorlu bir mücadele verdiği İstiklal takımının, son maçında Barzgi-Şiraz'ı 4-0 yenmesiyle şampiyonluğu 1 puanla kaçırdı.

Pas Teknik Direktörü Denizli, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Kazanmaktan başka çaremiz yoktu ve kazandık. Bizim için gerçekten iyi bir sezon oldu. Elimizden geleni yaptık. Bir tek bugün yanımızda şampiyonluk kupası yok'' diye konuştu.

Futbolcularının İran Ligi'nde şampiyonluğu en çok hakeden futbolcular olduğunu ifade eden Denizli, ''Onlar için son derece üzgünüm'' dedi.

Denizli, takımının 2. olmasında ne kadar payı olduğu yönündeki bir soruyu ise, ''Ben ve takımım şampiyonluğu sonuna kadar hakettik. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluğun ne kadar hakedildiğini gelecek sezonlarda benim olmadığım dönemde İranlı futbolseverler ve medya görecek. Güzel bir rekabet oldu. Biraz kendi çabasıyla biraz da bizim yardımımızla İstiklal'i şampiyon yaptık'' diye yanıtladı.

Denizli, gelecek sezonla ilgili planları sorulduğunda da, ''Buna bir süre dinlendikten sonra karara vereceğim'' dedi.

Bu arada Pas takımının şampiyonluğu yitirme nedeni olarak, Mustafa Denizli'nin yönetimle yaşadığı sorunların olduğu dönemde sahaya çıkmadığı karşılaşmada, İsfahan ekibi Zob-Ahan'a 3-0 hükmen yenilmesi gösteriliyor.