BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,82
ALTIN 2.440,85
HABER /  GÜNCEL

Denizliden kafa karıştıran açıklama

Mustafa Denizli Bursa sonrası yemekte öyle bir konuştu ki ortalık buza kesti. Futbolcular şaşırdı!..

Abone ol

Sezonu 4. bitiren ve son maçta Bursaspor’a mağlup olan Beşiktaş’ta mücadele sonrası ilginç gelişmeler yaşandı...

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin takımla yaptığı kısa konuşmadan çıkan mesajlar Siyah-Beyazlılar adına çok önemliydi...

1 yıllık sözleşme uzatan ve takımdan ayrılacağı yolundaki spekülasyonlara her defasında gönül bağıyla yanıt veren Denizli, Bursa dönüşü futbolcuları şaşırtan bir konuşma yaptı.

Yorucu bir yolculuk sonrası Ümraniye’ye gece yarısı gelen kafile hemen yemek salonuna geçti.

Yemek bitimi söz alan Mustafa Denizli takıma yönelik olarak “Arkadaşlar yarın (bugün) kontrollerim var erken kalkmak zorundayım. Kendimi de iyi hissetmiyorum. Yeni sezon programı size daha sonra kulüp tarafından bildirilecek iyi akşamlar” dedi.

Bu konuşma takımda buz gibi bir hava estirdi. Hocalarının bu sıkıntılı konuşmasını hayretler içinde izleyen futbolcular sofradan kalktıktan sonra kendi aralarında vedalaşıp birbirlerine iyi tatiller diledi. Ancak kafaları karıştıran Mustafa Denizli’nin yaptığı konuşmaydı.

GEÇEN YILI HATIRLATTI

Özellikle yabancılar, “Hocanın bu hareketi sanki bize bırakacakmış gibi geldi” yorumunda bulundu.

Hatırlanacağı gibi Denizli geçen yılki şampiyonluktan sonra da oyuncularına aynı şekilde programın kendilerine sonra bildirileceğini söylemiş yönetim de çalışma konusunda kararsız olduğunu bildirmişti. Sonrasında da ikna edilmiş ve göreve devam etmişti.