BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.499,58
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de yasak aşk cinayeti

Üzüm bağında boğazı kesilerek öldürülen kadının, yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Denizli'nin Buldan ilçesinde, üzüm bağında boğazı kesilmiş olarak bulunan kadının yasak aşk yaşadığı sevgilisi tarafından öldürüldüğü, zanlının, cinayetin ardından kendi boğazını keserek intihara kalkıştığı ileri sürüldü.

Buldan'da, üzüm bağında Neriman Seçkin'in boğazı kesilerek öldürülmesi, ev sahibi Necati Ervar'ın da boğazı kesilmiş olarak yaralı halde bulunmasına ilişkin soruşturma başlatan jandarma ekipleri, ölen kadının kızı, oğlu ve eşi Ergün Seçkin ile diğer aileye yakın kişilerin ifadesini aldı.

Necati Ervar ile kiracısı Neriman Seçkin'in yasak aşk yaşadıkları iddiasına ulaşan jandarma, Ervar'ın tedavi gördüğü hastanede ifadesine başvurdu.

Ervar'ın, doktor kontrolünde jandarmaya yazılı olarak verdiği ifadede, ''Kaçma teklifinde bulundum. Kabul etmedi. Ayrılmak istedi. Tartışma çıktı. Bir süre sonra boğuşmaya başladık. Sonrasında cinnet getirip onu öldürdükten sonra kendi canıma da kıymak istedim'' dediği öğrenildi.

Durumu iyiye giden Ervar'ın tedavisinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edileceği bildirildi.

Öte yandan Neriman Seçkin (36)'in cenazesi, Buldan Gölbaşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardında Buldan Asri Mezarlığına defnedildi.