BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Denizli ne demek istedi?

Yıldırım’ın, ‘2000-2001 sezonunda takımın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor’ sözlerine Denizli'den cevap geldi.

Abone ol

Başkan Aziz Yıldırım’ın, ‘2000-2001 sezonunda takımın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor’ sözlerine yanıt veren Mustafa Denizli, ‘O zaman açıklasın’ dedi.

‘Bunu bana sorma’
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Mustafa Denizli, Başkan Aziz Yıldırım’ın “2000-2001 sezonunda takımın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor'' şeklindeki sözlerine Lig TV’de cevap verdi. Deneyimli teknik adam, “O zaman Aziz Yıldırım anlatsın nasıl şampiyon olduğunu. Madem ki öyle diyor. Yıldırım öyle bir şey söylediyse; o zaman bana niye soruyorsun? Ben, teknik adam olarak o takımın şampiyon olması için teknik görevleri yerine getirdim'' dedi.

Anlamlı konuştu!
“Eğer, ‘şampiyonlukta benim de payım var’ demek isteyen insanlar varsa, ki mutlaka vardır, bu şampiyonluğu tek başına teknik adam ve futbolcu kadrosu yaşamaz ve yaşattırmaz, bu bir bütünün sonucunda elde edilir'' diyen Denizli şöyle devam etti: “Ha, Yıldırım ‘benim de payım var'' diyorsa, vardır zaten, inkar etmedik ki... Zaten şampiyon olduğumuzun ertesi günü telefonumu kapattım ve ‘Bundan sonra konuşma hakkı yöneticilerdedir’ demiştim.''