BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  GÜNCEL

Denizli hava durumu saatlik güncel takvim son veri

DENİZLİ hava durumu nasıl olacak, meteoroloji açıkladı 5 günlük haritalı tahmin korkuttu. Dün gece başlayan sağanak yağış Denizli'de bugün de etkili olacak. Hafta boyunca yer yer etkisini arttıran sağanak yağışlar haftasonunda Denizli'yi terkedecek. Denizli saatlik hava durumu tahmini son rapor haberimizde.

Abone ol

DENİZLİ hava durumu son tahminler meteoroloji açıkladı. Denizli'de dün akşam başlayan sağanak yağış bugün etkisini arttırarak devam edecek. 5 günlük haritalı Denizli hava durumuna bakıldığında ise şiddetli yağışların haftasonuna kadar devam edeceği görünüyor. Denizli'de bugün en yüksek sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak.

Denizli hava durumu son rapor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, İstanbul, Sinop, Afyonkarahisar, Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kıyıları ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR
Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.