BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.505,65
HABER /  GÜNCEL

Denizli hava durumu cehennem sıcağına dikkat!

DENİZLİ hava durumu raporu uyarı verdi. Haftasonu cehennem sıcakları Denizli'yi vuracak. Meteoroloji verilerine göre aşırı sıcaklar ne kadar devam edecek?

Abone ol

DENİZLİ için meteorolojiden gelen hava durumu tahmini ürküttü. Termometre 43 dereceyi gösterecek ve cehennem sıcakları önümüzdeki hafta da sürecek. Denizli'yi etkileyecek sıcak hava dalgası meteorolojinin verdiği bilgiye göre 1 hafta sürecek.

Ramazan ayının ikinci bölümü çok sıcak ve zorlu geçecek. Perşembe günü itibariyle Türkiye Afrika'dan gelen çöl sıcaklarının etkisine girdi.

Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'da sıcaklık rekorlarına şahit olacağız.

DENİZLİ HAVA DURUMU
DENİZLİ hava durumu raporuna göre hafta sonunda rekor sıcaklıklar kayıtlara geçecek. Cumadan itibaren 40 dereceye çıkacak olan sıcaklıklar önümüzdeki hafta da devam edecek. 

denizli hava durumu 15 günlük meteoroloji

AFRİKA SICAKLARI YAKACAK

Batı bölgelerimizden başlayarak artacan hava sıcaklığı, önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttırarak devam ettirecek. Hava sıcaklığı yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerinin 9 derece üstüne çıkacak.

HAFTASONU HAVA DURUMU YAKACAK

Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklıkları kayıtlara geçmeye başlayacak. Meteoroloji Aydın için de en yüksek sıcaklık değerini haber verdi. Hatfasonu rekor sıcaklık beklenen iller şunlar;

Aydın 44 derece,
Denizli 42 derece
Manisa 42 derece
İzmir 41 derece
Adana 40 derece
Muğla 40 derece
Balıkesir 39 derece
Edirne 38 derece
Bursa 38 derece
Antalya 37 derece
Afyonkarahisar 34 derece
Uşak 34 derece
Ankara 33 derece
İstanbul 33 derece.

Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.