BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Denizli attı Kartal kazandı

Beşiktaş İnönü'de konuk ettiği Denizlispor'u Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Abone ol

BEŞİKTAŞ: 1-0 :DENİZLİ

Kartal, ikinci yarının ilk maçında Denizlispor'u ağırlarken; siyah-beyazlılar rakibini Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 31'e yükseltti.

Beşiktaş karşılaşma boyunca rakibinden daha baskılı bir futbol ortaya koyarken, Kartal 27. dakikada Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda da Beşiktaş oyundaki üstünlüğünü sürdüren taraf oldu ve karşılaşma 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın 77. dakikasında da Zapatocny kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
 
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 31'e çıkarttı. 

MAÇTA İLK YARI

Beşiktaş, ikinci yarının ilk maçında Denizlispor'u mağlup etti... Kratochvil kendi kalesine attığı golle, Kartal'ı uçurdu. Maçın kare kare özeti için TIKLAYINIZ..! 



3. dakika. Beşiktaş sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Tello ile kullandı. Şilili futbolcunun ceza sahasına kestiği ortayı Denizli savunması karşıladı.

4. dakika. Denizli atağı sol kanattan hızlı gelişti. Ceza sahasına yapılan ortayı Ekrem Dağ sektirdiği anda yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı. Tehlikeli bir pozisyondu.

10. dakika. Beşiktşa sağ kanatta üst üste köşe vuruşları kullandı. Ön direğe kesilen 2. ortada Sivok'un dokunduğu meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

13. dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan gelişti. Yusuf ceza sahasına ortasını yaptı. Top direkt olarak auta çıktı. İki ekipte kaleye gitmekte ve pozisyon üretmekte bu ana kadar etkili olamadı.

21. dakika. Beşiktaş sağdan rakip ceza sahasına etkili indi. Holosko kafa ile önünde indirdiği topu çarprazdan kaleye vurdu. Denizlispor savunmasında Çağlar ayak koyarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

GOL... 28. dakika. Beşiktaş, Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle Denizlispor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortayı Serdar Özkan kafa ile indirdi. Tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen Kratochvil ters bir vuruşla köşeden kendi ağlarına bıraktı.

33. dakika. Denizlispor'da Musa sarı kart gördü.

36. dakika. Beşiktaş'ın Ekrem Dağ ile gelişen hızlı atağını faul ile kesen Zafer Denizlispor'da sarı kart gören 2. isim oldu.

40. dakika. Denizlispor'da üst üste gelen sarı kartlar. Bu kezde Emin kart gören isim oldu.

41. dakika. Beşiktaş'ta hakeme itiraz eden Tello sarı kart gördü.

43. dakika. Beşiktaş sol kanattan Tello ile köşe vuruşu kullandı. Ön direğe inen topu İbrahim Toraman kafa ile arka tarafa sektirdi. Dar açıdan Holosko pozisyonu takip edip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

45. dakika. İlk yarıda normal süre tamamlandı. 1 dakika uzatma oynanacak.

İlk 45 dakikada başka gol olmadı. Beşiktaş, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

MAÇTA İKİNCİ YARI

Beşiktaş'ta Serdar Özkan yerini Cisse'ye bıraktı.

Denizlispor'da Zafer yerini Ivan'a bıraktı.

47. dakika. Beşiktaş atağı sağ kanattan etkili gelişti. Holosko, Ekrem'le şık paslaşmaların ardından ceza sahasına girdiği anda yerden kale sahasına ortasını yapmak istedi. Denizli savunmasında  Kratochvil son anda ayak koyarak büyük bir tehlikeyi önledi.

52. dakika. Beşiktaş sağdan rakip kaleye hızlı indi. Ceza sahasına giren Holosko geriden gelen Tello'ya yerden pasını bıraktı. Şilili futbolcu sol ayağına aldığı meşin yuvarlağı uzak direğe vurdu. Bu şutta top az farkla yandan auta çıktı.

55. dakika. Denizlispor bu yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyuyor. Sol kanattan Caner ortaladı, İbrahim Üzülmez ceza sahası dönünde topu kontrol etti.

59. dakika. Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez rakibini formasından çekince sarı kartı gördü.

60. dakika. Karşılaşmada son yarım saatlik dilime girildi. Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

64. dakika. Beşiktaş Nobre ile 2. golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Yusuf ceza sahası içindeki Nobre'ye pasını bıraktı. Bu futbolcu ayağının içiyle yumuşattığı meşin yuvarlağı dönüp kaleye vurdu. Sert şutta meşin top üst direği sıyırıp auta çıktı.

68. dakika Denizlispor'da Caner yerini Güray'a bıraktı.

68. dakika. Beşiktaş'ta Yusuf sarı kart gördü

70. dakika. Beşiktaş ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Tello ile kullandı. Kale sahasına gelen top kafalardan sekerek yükseklik kazandı. Holosko dar açıdan kaleye vurdu. Bu kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst ağlara takıldı.

73. dakika. Beşiktaş'ta Yusuf Şimşek yerini Uğur İnceman'a bıraktı.

77. dakika. Beşiktaş'ta Zapotocny kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Çek futbolcu sert bir faul sonrası sarı kart görmek üzere iken gösterdiği tepki üzerine Hakem Selçuk Dereli'den direkt kırmızı kartı görüp oyun dışı kaldı.

79. dakika. Denizlispor atağında ceza sahasına gönderilen topa Ivan hareketlendi. Kademede Cisse çok kritik bir müdahale ile son anda topu kornere çeldi.

80. dakika. Denizlispor'da Musa yerini Engin'e bıraktı.

82. dakika Beşiktaş'ta Holosko yerini Serdar Kurtuluş'a bıraktı.

85. dakika. Denizlispor'da sağ kanatta Emin'in orta şut karışımı Beşiktaş'a adeta 5 dakika kazandırdı. Top farklı şekilde dışarı gitti.

90. dakika. Normal süre tamamlandı. 4 dakika uzatma oynanacak.

90+3. dakika. Denizlispor beraberlik golüne Tomas ile yaktlaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Tomas İbrahim Üzülmez'den sıyrıldığı anda çarprzdan sert vurdu. Meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: M. Selçuk Dereli, Hüseyin Fidan, Muharrem Yılmaz

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapotocny, Sivok, Ekrem, Tello, Yusuf, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Holosko, Nobre

Denizlispor: Cenk, Feridun, Kratochvil, Couto, Çağlar, Zafer, Emin, Tomas, Caner, Musa, Roberts  

Gol: Dk. 27 Kratochvil (kendi kalesine) (Beşiktaş) 
Sarı Kartlar: Dk. 33 Musa, Dk. 37 Zafer, Dk. 40 Emin (Denizlispor), Dk. 41 Tello (Beşiktaş)