BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.398,90
HABER /  GÜNCEL

Denize düşen köpeği için boğuldu

Sarıyer'de denize düşen köpeğini kurtarmaya çalışan Mehmet Üner isimli şahıs boğularak hayatını kaybetti.

Abone ol

Sarıyer Kireçburnu sahilinde saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda  denize düşen köpeğini kurtarmak isteyen 63 yaşındaki Mehmet Üner boğularak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Tarabya'da oturan Mehmet Üner, 'Dost' isimli köpeğini dolaştırmak için dışarı çıkardı. Kireçburnu'nda deniz kıyısında gezinen köpek, bir anda denize düştü. Köpeğini kurtarmaya çalışırken dengesini kaybederek denize düşen Üner, boğularak yaşamını yitirdi. Üner'in denizdeki cesedini gören vatandaşlar durumu hemen polise ve Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi.

Denizde araştırma yapan ve Dost isimli köpeği canlı olarak kurtaran Sahil Güvelik ekipleri, Mehmet Üner'in cesedine ulaştı. Üner'in cesedi ve Dost isimli köpek botla olay yerinin yakınında bulunan bir akaryakıt istasyonuna çıkartıldı. Sarıyer Belediyesi'ne ait ambulansa konulan Mehmet Üner'in cesedi, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Üzgün olduğu görülen Üner'in yakınları, Tarabya Polis Merkezi'ne giderek ifade verdi. Üner'in yakınları, köpeği alarak evlerine götürdü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.