BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki'nin aracından çıkan belgeler şok etti!

Deniz Seki yakalandığı gece Baltalimanı'nda park halinde görüntülendi. İşte 34 DS 521 plakalı Audi marka otomobilin sırrı

Abone ol

Uyuşturucudan aldığı hapis cezasının kesinleşmesi sonrası 6 aylık firarın ardından yakalanan şarkıcı Deniz Seki ile birlikte gözaltına alınan nişanlısı Faruk Salman ifadesinde “Hep birlikteydik. Nişanlımı, çocukluk aşkımı yakalatamazdım” diye konuştu. Seki ise “Cezaevine girmek istemiyordum. Orası benim için ölüm” dedi.

SON ALTI AYDA NELER YAŞANDI- TIKLA 

DS 521’İN SIRRI

Cezaevine girmemek için 6 ay kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan Deniz Seki’nin “firari” olmadan önce kullandığı 34 DS 521 plakalı Audi marka otomobili yakalandığı gece Baltalimanı’nda görüntülendi.

1009992_detay.jpgFatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün tam altında Boğaz’a karşı park edilen aracın içerisinde Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’a ait bir tapu senedi ile satış evrakları ve dosyalar dikkat çekti.

Evraklar, yurtdışına kaçma ihtimalini akla getirdi. Seki’ye ait otomobilin bir vale tarafından getirilerek bulunduğu noktaya park edildiğini ve daha sonra alındığını anlatan otoparkçılar “Muhtemelen aracı kullanan kişi çevredeki mekânlardan birine girip aracı valeye teslim etti. Aracın bulunduğu nokta çevredeki sitelere ait ama boş olduğu zamanlarda park yapılabiliyor” bilgisini verdi.

2 AY ÖNCE GELDIK

Seki ile birlikte gözaltına alınan nişanlısı Faruk Salman da geceyi Seki gibi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde, erkekler nezarethanesinde geçirdi. Seki’nin adliyeye sevk edilmesinin ardından savcılığın talimatıyla emniyetten serbest bırakılan Salman polise verdiği ifadede “Tüm adreslerde birlikteydik. İki ay önce bu eve geldik” dedi. 

DENİZ SEKİ BÖYLE YAKALANDI

br />Seki için “Çocukluk aşkım” ifadesini kullanan Salman, “Bunu herkes biliyor. Nişanlım. O nedenle yanındaydım. Yakalatmak zorunda değildim. Onu çok seviyorum. Ben nişanlımı, çocukluk aşkımı yakalatamazdım. Deniz’in cezaevine girmesini kaldıramazdım”diye konuştu.


53927.20141117002259.jpg

53951.jpg