BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.398,59

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

Yargıtay'ın hapis cezasını onaması sonrası kayıplara karışan şarkıcı Deniz Seki son 6 ayda ne yaptı?

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

Bundan beş yıl önce uyuşturucu kullanmak ve ticareti yapmak suçundan tutuklanan ve 8 ay cezaevinde talan Deniz Seki, daha sonra tahliye oldu. Bu arada tutuksuz yargılanan Seki bu arada yeni bir hayata başladı. Önce yaşadığı zor günlerin etkisinden kurtulmaya çalıştı.Sonra fiziksel görüntüsünü değiştirip kilo verdi. Bu arada nişanlandı. Ve yeni bir albüm çıkardı. Ancak mahkemenin verdiği 6 yıl 3 aylık hasip cezası 30 Mart 2014'te Yargıtay tarafından onaylanınca Seki için karanlık günler yeniden başladı.

İşte Deniz Seki'nin ortadan kaybolduğu 6 ay içinde yaşananlar.

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

6 ay önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı.

Polis, Deniz Seki’yi aradığı adreslerde bulamayınca teknik takip yolunu seçti, ancak bu yöntem işe yaramadı. Çünkü Seki’nin, üzerine kayıtlı telefonları aranmaya başladığı ilk gün kapattığı anlaşıldı. Ekipler, şarkıcının yanında kalabileceği yakın çevresini de mercek altına aldı.

Polis, Seki’nin yurtdışına çıktığına yönelik bir bilgi bulunmadığını, arama çalışmalarının İstanbul’un dışında güneydeki turizm merkezlerini de kapsayacak şekilde genişletildiğini bildirdi. Seki’nin o günden sonra yerinin tespit edilmemesi için kredi kartlarını da kullanmadığı öğrenildi.

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

Edinilen bilgilere göre, Seki’yi aramayı sürdüren güvenlik, yakalanmamak için cep telefonu ve kredi kartı kullanmayan Seki’nin, bir süre önce nakit paraya sıkıştığını belirledi.

Seki’nin bu kapsamda dolaylı yollarla irtibat kurduğu annesinden kendisine para göndermesini istediği öğrenildi.

Deniz Seki son 6 ayda neler yaşadı?

Seki’nin yerinin tespit edilmemesi için hiçbir şekilde kredi kartı ya da cep telefonu kullanmadığı belirtildi.