BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki saat kaçta çıkıyor? Nişanlısı Faruk Salman ile...

Deniz Seki bugün saat 12.00'da cezaevinden çıkıyor. Nişanlısı Faruk Salman 4 yıldır onun yolunu gözlüyordu. Faruk Salman ayrıldıkları dedikodularını yalanlarken Deniz Seki ile çıkar çıkmaz evleneceklerini söyledi.

Abone ol

Deniz Seki'nin hapislik günleri bitti. Ünlü sanatçı bugün tahliye oluyor. Deniz Seki saat 12.00'da Bakırköy cezaevinden çıkacak. Deniz Seki 2014 yılından beri cezaevinde bulunuyordu.

Deniz Seki'nin yolunu gözleyen nişanlısı Faruk Salman, geceleri cezaevi önüne gidip kapıda sabahlayacak kadar ona aşıktı. Peki kimdir bu vefalı aşık Faruk Salman?

Faruk Salman için Deniz Seki'nin çocukluk aşkı denilse de tam doğru bir ifade değil bu... Deniz Seki , Faruk Salman ile tanıştığında 22 yaşında genç bir kızdı. Birbirlerine aşık olan Deniz Seki ve Faruk Salman evlilik hazırlıkları yaparken son dakikada ayrılmışlardı.

Faruk Salman verdiği bir röportajda Deniz Seki'ye olan aşkını şöyle anlatıyordu: "Onsuz yemek yerken bile lokmalar boğazımda düğümleniyor. Ne ben onsuz ne de o bensiz yemek yerdi. Yanında çok huzur buluyordum. Onunla her şey bambaşka oluyordu."

Faruk Salman her hafta cezaevine Deniz Seki'yi görmeye gitti. 4 yıl boyunca da bunu hiç aksatmadı. Hatta bazen geceleri de gidip cezaevinin önünde bekledi. Bunu şöyle anlatıyordu:
-Her hafta kapalı görüşe gidiyorum. Bazı geceler daralıyorum evde, sanki ona bir şey olmuş gibi geliyor bana ve kalkıp cezaevine gidiyorum. Deniz iyi mi diye kapıdaki askerlerden bilgi almaya çalışıyorum. Hastaneye çıkan ambulans var mı diye soruyorum. Sonra bir gün Deniz de duymuş gece benim kapıya geldiğimi ve çok duygulanmış.

Faruk Salman kimdir Deniz Seki'nin vefalı aşkı meğer...