BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,01
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Deniz Baykal'ın eli havada kaldı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Baykal ile Demirel'in yanına yaklaştı. Baykal elini uzattı ama Bahçeli önceliği Demirel oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok'un son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreni siyaset dünyası başta olmak üzere ünlü isimleri bir araya getirdi. Özok'un Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı öncesinde ortaya çıkan bir görüntü dikkatli gözlerden kaçmadı.  

BAHÇELİ'NİN ÖNCELİĞİ DEMİREL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özok'u son yolculuğuna uğurlamak için geldiği Kocatepe Camii avlusunda CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yanına geldi. Bu esnada ana muhalefet partisi lideri Deniz Baykal, Bahçeli'ye elini uzattı ancak Bahçeli, protokol ve devlet anlayışı gereği öncelikle 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in elini sıkarak hal hatır sordu.

SONRA DA BAYKAL'LA TOKALAŞTI

Devlet Bahçeli, eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'le selamlaşıp tokalaşmasının ardından bu kez de vakit kaybetmeden Deniz Baykal'a dönerek elini sıktı ve kendisiyle kısa bir süre sohbet etti.

ECEVİT'İN YANINDA SİGARA İÇMEZDİ

Bahçeli'nin bu tavrı 57. koalisyon hükümetindeki devlet terbiyesi anlayışını akıllara getirdi. O günlerde sıkı bir sigara tiryakisi olan Bahçeli, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in tüm ısrarlarına rağmen yanında sigara içmemeye özen gösterirdi. Bahçeli bilindiği gibi daha sonra kalp ameliyatı olmuş ve sigarayı bırakmıştı.