BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70
HABER /  GÜNCEL

Demiryolu işçisi İbrahim Çivici'ye tatil müjdesi

20 yıldır tatil yapmadan her gün 15 kilometre yürüyerek rayların güvenliğini sağlayan demiryolu işçisi İbrahim Çivici'ye Fatih Belediyesi'nden tatil müjdesi... emektar işçinin 20 yıllık tatil özlemini Fatih Belediyesi giderecek.

Abone ol

Aydın'ın Nazilli ilçesinde her gün 15 kilometre yürüyerek rayların güvenliğini sağlayan ve bu işi yirmi yıldır kesintisiz bir şekilde yapan, demiryolu işçisi İbrahim Çivici'nin "Denize veya sahil kenarına bir yere 20 yıldır gitmedim. Ailecek öyle bir yere gitmedik" sözleri Türkiye'yi kalbinden vurdu. 

Change.org sitesinde 80 bini aşkın kişinin tatile gitmesi için imza verdiği ve AlJazeera Turk’un haberiyle gundeme gelen İbrahim Çivici’ye Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’den müjde geldi...

20 YILLIK TATİL ÖZLEMİNİ FATİH BELEDİYESİ GİDERİYOR!

Başkan Demir, 20 yıldır tatil yapamayan İbrahim Çivici ve ailesini kendi seçeceği veya görmeyi arzu ettiği bir tatil beldesinde, tatile gönderecek.



İŞTE ÇİVİCİ'NİN İMZA METNİNDE YER ALAN HAYAT HİKAYESİ

İbrahim Çivici, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşıyor.

20 yıllık TCDD çalışanı. Onun işi yol bekçiliği…

Her gün yaz kış demeden, 15 kilometrelik yolu yürüyüp, rayların güvenliğini sağlıyor.

İbrahim Çivici, yanından selam vermeden geçip giden bir makinist olduğunda da hüzünleniyor, üzülüyor…

MUSTAFA DEMİR, ÇİVİCİ'NİN HİKAYESİNDEN ÇOK ETKİLENDİ!

İbrahim Çivici’nin hikayesini duyan ve çok etkilenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, aileyi tatile gönderme müjdesi verdi. Bir gülümsemenin, içten bir selam vermenin en basit ama en güzel iletişim şekillerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Demir, kendilerinin de bunu çok önemsediğini belirtti. Belediyenin her alanda çalışanından bunu isteyen Başkan Demir, ekibinden vatandaşa karşı özellikle güleryüzle muamele beklediğinin altını çizdi.