BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Demirtaş Seher'i yazdı gelirini bağışladı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı ‘Seher’ isimli kitabının gelirinin çocukların ve gençlerin eğitim süreci için kullanılacağını açıkladı.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı "Seher" adlı öykü kitabı raflardaki yerini aldı. Demirtaş, twitter'dan kitabın gelirini çocuk ve gençlerin eğitimine bağışlanacağını açıkladı.

Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla twitter'dan açıklama yaptı. Cezaevinde kaleme aldığı Seher adlı öykü kitabına gösterilen ilgi için teşekkür eden Demirtaş, kitabın gelirini bağışlayacağını açıkladı. İşte o tweetler:

"Öykü kitabıma gösterilen ilgi ve dayanışmadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kitap, aslında hepimizin mücadele içerisinde birlikte yazdığı bir kitaptır.

Öykü kitabıma gösterilen ilgi ve dayanışmadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kitap, aslında hepimizin mücadele içerisinde birlikte yazdığı bir kitaptır.Ayrıca kitabın gelirini de çocukların, gençlerin eğitim süreçlerini desteklemek için kullanacağız. Bêkes dahil tabi ki."

48 saat oldu: Askeri denizaltıdan haber alınamıyor!

FETÖ'nün 3 mahrem imamı tutuklandı