BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,81
ALTIN 2.412,39
HABER /  SPOR

Demirörenin sevinç gözyaşları

Yıldırım Demirören Aziz Yıldırım'ı teselli etti. Kaleci Hakan orta sahaya bayrak dikti.

Abone ol

Beşiktaşlı futbolcular, hakem Bünyamin Gezer'in bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşarken, Başkan Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanına giderek teselli etti.

Bu harekete sıcak karşılık veren Yıldırım, 4-2'lik zafer nedeniyle Demirören'i tebrik ettikten sonra stattan ayrıldı. Bir süre protokol tribününde kalan Demirören, daha sonra sahaya inerek futbolcuların tek tek boynuna sarıldı. Genç başkanın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

DENİZLİ HAVALARDA

Beşiktaşlı futbolcular da saha ortasında yaşadıkları sevinç gösterisinin ardından siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan bölümleri dolaştı. Futbolcular, teknik direktör Mustafa Denizli'yi de havaya attı. Üç yıl önceki finalde Fenerbahçe'yi uzatmada deviren, iki yıl önce ise Kayseri Erciyesspor'u 1-0'lık skorla geçerek İzmir'de iki kupa kaldıran Kara Kartallar, Türkiye Kupası'nı Atatürk Stadı'nda üçüncü kez kucaklamanın coşkusunu yaşadı.

"HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK" YAZILI TİŞÖRTLER

Beşiktaşlı futbolcular kupa törenine üzerinde, "Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık" yazılı tişörtlerle çıktı. Bobo ve Nobre'nin eşleri de, Brezilya bayraklarıyla sahaya girerek sevince ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde eşi doğum yapan Holosko golden sonra yaptığı beşik sallama sevincini tekrarladı. Takım arkadaşları da Slovak futbolcuyu havaya attı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR ÜZGÜN

Spor yazarları tarafından maçın "En Değerli Oyuncusu" seçilen Brezilyalı Bobo'ya ödülünü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener verdi.

Üç sezon önceki finalin ardından kupa törenine katılmayan Fenerbahçe bu kez ikincilik ödüllerini almaya geldi. Beşiktaşlı oyuncuların sevinç gösterilerini yedek kulübesinden izleyen sarı-lacivertlilerin oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Fenerbahçeli taraftarlar ikincilik ödüllerinin verilmesinin ardından soyunma odasına giden futbolcularına tepki gösterip, yabancı madde yağdırdı. Beşiktaş'a kupayı Federasyon Başkanı Mahmut Özgener verdi. Beşiktaşlılar, 10. Yıl Marşı eşliğinde kupayla tur atarken, kaleci Hakan da orta sahaya bayrak dikti.