BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Demirören'den Barça formülü

İnternet sponsorluğu projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıya katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

 Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gelir getirecek 'internet sponsorluğu' projesi,TTNET tarafından uygulamaya koyuldu.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de katıldı.

BARCELONA'YA ULAŞMAK İÇİN

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören diğer kulüp başkanlarını 'Kader arkadaşlarım' diye selamladıktan sonra, Beşiktaş Kulübü olarak sportif başarıyı hedeflediklerini ifade ederek, "Ancak amaçlarımızı, vizyonumuzu Avrupa'da duyurabilmek, taraftarımıza ulaştırmayı da hedefliyoruz" dedi.

Sponsorların önemine dikkat çeken Demirören, Barcelona, Real Madrid gibi takımları yakalamak ancak sponsorlarla mümkün olacağını ifade etti. 

KUVVETLİ FİNANS YAPISI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Fenerbahçe olarak, spor kulüplerinin başarılarını kuvvetli finans yapısıyla elde edebileceklerini söylediklerini hatırlatarak, "12 yıllık kulüp yönetiminde sponsorluklara önem verdik. Avea ile Fenercell'de kısa sürede başarılar elde ettik. Dört büyük kulübü bir araya getirdiği için TTNET'e teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin internet hizmetinin ismini sarı-lacivert internet olarak belirledik. Taraftarlar aynı kalitede, aynı fiyatlarla kendi kulüplerinin markasıyla alarak kulüplerine destek sağlayacaklardır. Kolayca FenerNET'e geçilebilecek ve Fenerbahçe'ye destek olabilecekler. FenerNET'i de diğer hizmetler gibi aynı ilgiyle kucaklayacaklardır" ifadelerini kullandı.

HEDEF ULUSLARASI REKABET

Adnan Polat güzel bir proje için bir arada bulunduklarını belirterek, "İnternet bizim hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Hava, su, toprak gibi vazgeçilmez oldu. Halen 35 milyon insan Türkiye'de internet kullanıyor. TTNET'in ortaya koyduğu bu proje, spor kulüplerinin uluslararası alanda rekabet edebilmek için yarattığımız projelerin bir parçasıdır. Mobil telefon, kredi kartı, sigorta gibi projelerimiz vardı. Tüm taraftarlarımızı bu projeye destek vermeye davet ediyorum. Biz idari, ekonomik büyümemizi sağladığımız takdirde sportif başarılarımız tesadüfen değil, süreklilik kazanacaktır" dedi.

YENİ BİR ÖRNEK

Sadri Şener de kulübün sabit ve kalıcı gelirlere kavuşması için yaptıklarını işbirliklerin yeni bir örneğini yaşadıklarını kaydederek, "Taraftarlarımızdan bu proje beklenilenin üstünde ilgi görecektir. Bu Türkiye'de bir ilk olacak. Trabzonsporlulular kendi internetlerini kullanacak ve hiçbir ekstra külfetle karşılaşmayacaklardır. TrabzonNET'den elde edebileceğimiz gelir, taraftarların internet kullanımına bağlıdır. O nedenle taraftarlarımıza, çağın gereği olan kullandığı interneti TrabzonNET'den almaları çağrısında bulunuyorum" diye konuştu.

ntvspor