BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  MAGAZİN

Demir Demirkan'dan eleştirilere sert cevap!

Ünlü şarkıcı Sertap Erener ile 18 yıllık ilişkisini sonlandıran Demir Demirkan, Ayşe Arman'a verdiği röportaj nedeniyle tepki toplamıştı. Demirkan o tepkilere yanıt verdi.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Demir Demirkan, Ayşe Arman’a verdiği röportajda Sertab Erener’le ilişkisini ‘beşik kertmesine’ benzetmişti. Demir Demirkan’ın bu sözü ünlü isimlerin tepkisini çekmiş, kadınlar tarafından da sert bir dille eleştirilmişti. Demir Demirkan, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Sertab Erener'le ilişkisini 'beşik kertmesine' benzetip, 'Ayrılmasaydım, ölüyordum' deyince kadınların hışmına uğrayan Demir Demirkan, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

demir-demirkandan-elestirilere-sert-cevap!.jpg

"ASLINDA KENDİNDEN NEFRET EDENLER"

'Keşke hiç konuşmasaydın', 'Kalıbından utanmalısın' , 'Yaşadığının arkasında duramayacak kadar vefasızsın' yorumlarına kızan Demirkan şunları söyledi:

"Kibirleriyle ağıza alınmayacak sözleri sarfedip sevgisizliklerini açık edenler, aslında kendinden nefret edenler var ya, işte onlar 'nefretçi.'

Magazin müptelası, cehaletinin farkında olmayan, kendini görmeden dışarıyı yargılayan, kibirli, parasını denkleyip aldığı internet paketini ona buna laf sokmaya harcayan 'farkındasızlık' kahramanları... Sizden tek ricam nefretçiliğinize devam etmeniz!"