BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Demet Gül kimdir Arka Sokaklar Meryem Hüsnü'nün aklını başından alacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokalar'ın kadrosuna Demet Gül'ün dahil edildiği öğrenildi. Peki Demet Gül kimdir nereli ve kaç yaşında? Demet Gül daha önce hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte Arka Sokaklar Meryem'e dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yayınlanan son bölümüyle yine ratingleri alt üst etmeyi başardı. Herkes 14 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek olan 499. bölümde neler olacağını merakla beklerken, sevilen dizinin kadrosuna Demet Gül'ün dahil edildiği öğrenildi. Dizinin yeni bölüm fragmanında da Hüsnü komiser bu yeni oyuncuyla fena basıldı.

ARKA SOKAKLAR'IN MERYEM'İ DEMET GÜL KİMDİR? 1982 yılında Almanya'da dünyaya gelen Demet Gül, Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu özellikle 2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteriyle tanıyor.

2016 yaz sezonunda başlamış olan 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinde de Tuval karakterini canlandırdı ve dikkatleri üzerine çekti. 

Arka Sokaklar'a bomba isim! Hüsnü Çoban'la fena basıldıArka Sokaklar'a bomba isim! Hüsnü Çoban'la fena basıldıArka Sokaklar'a bomba isim! Hüsnü Çoban'la fena basıldıArka Sokaklar'a bomba isim! Hüsnü Çoban'la fena basıldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN