BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Deividden rekor talep

Fenerbahçe Yönetimi, Deivid ile yeniden sözleşme yapabilmek için girişimlerini hızlandırdı. AmaDeivid el yaktı!

Abone ol

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’de kalmaya sıcak bakarken, yönetimden yıllık 3 milyon dolar istedi. Bu astronomik rakam sarı-lacivertli yönetimde sıkıntı yarattı

Fenerbahçe Yönetimi yeni sezon için kolları şimdiden sıvadı. Tuncay, Aurelio ve Rüştü gibi yıldızlarını erken masaya oturmadığı için bedelsiz kaybeden sarı-lacivertli kulüp bu kez tedbiri elden bırakmama kararı aldı.

Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Alex ve Lugano’nun menajeri Juan Figer ile geçtiğimiz hafta masaya oturan sarı-lacivertli yöneticiler, şimdi de Deivid ve Roberto Carlos için görüşmeleri başlattı.

Hazırlık kampında ağır bir sakatlık geçiren ve yaklaşık dört ay sonra sahalara dönen Deivid’in, Fenerbahçe’de kalmaya sıcak baktığı ancak yıllık 3 milyon dolar istediği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl özellikle Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu başarılı performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Brezilyalı oyuncunun talep ettiği astronomik rakam Fenerbahçe yönetiminde şaşkınlık yarattı. Deivid’in menajeri Juan Figer’in, sarı-lacivertli yöneticilere, “Deivid’i isteyen birçok takım var. Sözleşme konusunu bir an önce çözmeliyiz” dediği bildirildi.

Carlos’a indirim

Deivid konusunda indirim isteyen Fenerbahçe Yönetimi’nin, önümüzdeki günlerde Figer ile bir kez daha masaya oturacağı kaydedildi.

Bu arada Roberto Carlos’un da yeni sözleşmeye sıcak baktığı ancak yönetimin aldığı şimdiki ücretin daha aşağısında bir rakam önerdiği öğrenildi. Özellikle bu sezonki performansı fazla tatmin edici olmayan Brezilyalı yıldızın yöneticilere “Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamadan gitmek istemiyorum” ifadesini kullandığı bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün uygun görmesi halinde antrenörlük hayatına da Fenerbahçe’de start vermeyi planlayan Roberto Carlos’un, Türkiye’de bulunmaktan bir hayli memnun olduğu da kaydedildi. (Milliyet)