BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,73
ALTIN 2.405,03
HABER /  DÜNYA

Defalarca koruma istedi

İstanbul Beyoğlu’nda tartıştığı eşi tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürülen Beyaz Bal’ın ailesi, cenazeyi almak üzere Adli Tıp Kurumu’...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda tartıştığı eşi tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürülen Beyaz Bal’ın ailesi, cenazeyi almak üzere Adli Tıp Kurumu’na geldi. Beyaz Bal’ın birçok kez karakola giderek koruma istediğini ifade eden bir yakını,“Kadın karakola başvuruyor, devletin sahip çıkması lazım. Bu nereye kadar sürecek?” dedi.
Olay, dün Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Tekir Sokağı girişinde Ömer Hayyam otobüs durağında saat 19.00 sıralarında meydana gelmişti. Telefonda tartıştığı eşinin yanına giden Osman Bal, karısı Beyaz Bal’ı yolun ortasında 27 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Yaşanan olayın ardından Beyaz Bal’ın ailesi cenazeyi almak üzere bugün Adli Tıp Kurumu’na geldi.
Beyaz Bal’ın eşiyle anlaşamadığı için boşanma kararı alarak kendine çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurduğunu belirten yakını Ahmet Gönen, “Kadın ekonomik durumunu falan da düzeltmişti, bitkisel ilaçlar satıyordu. Eşi ile de yanılmıyorsam işi gücü olmadığı için ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkları olduğu için ayrılma kararı almıştı, biz de saygı duyduk. Bayramın 2’inci günü başkası tarafından eşini arattırıyor ‘biz ilaç almaya geleceğiz’ diyorlar. Komplo kuruyorlar ilaç verecekken arkasından bıçakla müdahale ediyor. Aynı zamanda bizim kızımız karakollara başvurarak koruma istedi ama yine devlet sahip çıkmadı. Maalesef yine bir can daha gitti çocuklar ortada kaldı. Perişan vaziyetteyiz. Kadın karakola başvuruyor devletin sahip çıkması lazım. Bu nereye kadar sürecek? Bunlara idam cezası verilsin biz böyle istiyoruz. Göz göre göre maalesef yine bir kadın cinayeti” dedi.
Ailenin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürerken, Beyaz Bal’ın cenazesinin memleketi Iğdır da toğrağa verileceği öğrenildi.
(İHA)