BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  DÜNYA

DDA yöneticilerinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 99 örgütten oluşan Denge ve Denetleme Ağı’nın 15 yöneticisini makamında kabul etti. <br/>Denge ve Dene...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 99 örgütten oluşan Denge ve Denetleme Ağı’nın 15 yöneticisini makamında kabul etti.
Denge ve Denetleme Ağı (DDA) yöneticileri, Kılıçdaroğlu’na çalışmalarıyla ilgili bir rapor sundu.
DDA yöneticileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete 99 örgütten oluşan DDA’nın 15 yöneticisi katıldı. DDA yöneticileri, Kemal Kılıçdaroğlu’na ağın yapılanması ve çalışmalarıyla ilgili bir rapor sunarak görüşlerini açıkladı. CHP Lideri, konukların sorularını cevapladı. Görüşmeye CHP Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi olan milletvekillerinden Süheyl Batum, Rıza Türkmen ve Atilla Kart da katıldı.
Ziyarette, DDA yöneticilerinden şu isimler yer aldı: Ali Fuat Mengüç (Engelli İnsan Hakları Derneği Başkanı), Ayhan Bilgen (Yeni Anayasa Girişimi Temsilcisi), Berin Alaca (Özgürlüğünden Yoksun Gençlerle Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Hasan Seymen (Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı), Mehmet Onur Yılmaz (Gündem Çocuk Derneği Temsilcisi) Murat Köylü (Kaos GL Temsilcisi), Müjgan Suver (Marmara Grubu Vakfı AB ve İnsan Hakları Platformu Başkanı), Nevin Gaye Erbatur (Denge ve Denetleme Ağı İzleme Grubu Üyesi), Nizamettin Bilici (İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Başkanı), Nuray Özbay (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Genel Sekreteri), Recep Şef (Yaşasın Gençlik Derneği Başkanı), Rıza Sümer (Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı), Sema Kendirci (Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı), Mevlüde Sahillioğlu ile Fulden Ergen (Denge ve Denetleme Ağı Sekretarya)
(İHA)